MINI-DISCO

   Vrijdag 02 november 2018

Na de stop van een half jaar lijkt het ons wel weer tijd om met de mini-disco te starten, dus……………..ben jij tussen de 3 en de 8 jaar en vind je het leuk om te dansen, kom dan op vrijdag 02 november 2018 naar het clubhuis van de speeltuin.

We beginnen om 18.30 uur en jullie kunnen om 19.30 uur weer
worden opgehaald.

Jullie mogen natuurlijk ook verkleed komen in je meest griezelige Halloween-outfit, als je dit leuk vindt!!

Jullie komen toch ook ?

Entree (inclusief limonade):

Leden                   :        € 1,00

Niet-leden            :        € 2,00


 


 

Beste kinderen van speeltuin Stevenshof                                             

Over een aantal  weken is het weer zover, dan is Sinterklaas weer in het land. Ook dit jaar heeft Sinterklaas ons beloofd om met zijn pieten langs te komen in de speeltuin om met elkaar een mooi Sinterklaas feest te vieren.  Ben jij tussen de 3 en 7 jaar geef je dan op voor het grote Sinterklaas  feest in ons club gebouw op;    Vrijdag 30 november Aanvang : 18.30 uur tot 20.00 uur.

Uw kind(eren) kunt u bij de deur van de zaal afzetten, ouders kunnen niet mee de zaal in. Dit doen wij  omdat het voor sommige kinderen erg moeilijk wordt om dan afscheid te nemen van hun ouders. Het is voor u en de kinderen allemaal een erg spannende tijd. U kunt uw kind weer om 20.00 uur ophalen in de zaal en Sinterklaas mee uitzwaaien. De kosten voor de inschrijving voor de Sinterklaas bedraagt € 5,- per kind  NIET LEDEN BETALEN € 7.50.

Lever onderstaand strookje in bij de portier, graag gepast betalen. U kunt zo nodig ook een inschrijfformulier halen bij de portier als u geen printer heeft. Inleveren kan tijdens de openingstijden van de speeltuin maandag tot en met vrijdag, tussen 13 - 17 uur.     Opgeven kan van maandag 22 oktober  tot en met vrijdag 16 november 2018.

Heeft u nog vragen mail ons dan,

Dit kan via de website info@speeltuinstevenshof.nl

Met vriendelijke groet Bestuur speeltuin stevenshof                                                                           

    --------------------------------------------------opgave strook-------------------------------------

 lidmaatschap nummer;                                Tel.nr:

 

 Naam kind:                                                     Leeftijd:  Jongen/meisje

Leuk verhaaltje over u kind:

 

 

 


Naam kind:                                                     Leeftijd:  Jongen/meisje                                       Leuk verhaaltje over u kind:

 

 


Naam kind:                                                     Leeftijd:  Jongen/meisje                                      Leuk verhaaltje over u kind: